IZVJEŠĆE/FOTO: Mile Kekin promovirao “Kuću bez krova” u punom Vintageu
30. studenoga 2018.
Music Box (10959 Članci)
Podijeli

IZVJEŠĆE/FOTO: Mile Kekin promovirao “Kuću bez krova” u punom Vintageu

U punom Vintage Industrial Baru, ovoga četvrtka, 29. studenog, Mile Kekin je sa svojim bendom predstavio novi, tek izašli solo album “Kuća bez krova”.

Koncert je otvorio naslovnom pjesmom “Kuća bez krova”, nastavio hitom “Reno 4” koji je prošle godine bio u konkurenciji za Porin u kategoriji “Pjesma godine”. Uslijedio je “Atlas”, zatim aktualni singl “Takav par”, “Atlantida” – ovog puta bez Bajage. Nizale su se sve pjesme s albuma “Kuća bez krova”, a svirali su se i veliki hitovi s njegovog prvog albuma “U dva oka”. Veliki pljesak dobila je posebna gošća na koncertu, Ivanka Mazurkijević s kojom je Mile otpjevao dva hita, “Dolje je bolje” i “Maslina”.

Odlična atmosfera na koncertu nije jenjavala do samog kraja, a sasvim očekivano, publika ga je pozvala na bis. Još jednom su, u punoj dvorani, odsvirali “Reno 4” i “Takav par”.

“Nakon tri godine pisanja, probavanja, snimanja, konačno smo naplatili sve te sate fantastičnim koncertom. Nakon svega mogu reći da imam još jedan bend koji može stati pred publiku i zabavljati ih preko sat i pol, a da nije ni slično Pivu – premda frontmen malo sliči.” – rekao je Mile nakon koncerta.

Članovi Milinog benda koji su ga pratili na prvom solo koncertu bili su:
Danko Krznarić – gitare i klavijature, perkusije i prateći vokali
Marko Bregant – gitare i prateći vokali
Andrija Lazo – harmonika i prateći vokali
Neven Jurić – Bas gitara i prateći vokali
Matko Gaće – bubnjevi bez pratećih vokala

Podršku Milinom solo projektu došli su mu dati dečki iz Hladnog Piva s kojima u subotu 1.12. nastupa na Pozitivnom koncertu. U publici je bio i Darko Rundek, te mnoštvo prijatelja i novinara koje su Mile i njegovi dečki držali na nogama više od sat i pol vremena.

Foto: Karla Matulina