Đorđe Balašević zakazao i četvrti termin u Lisinskom!
3. prosinca 2018.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Đorđe Balašević zakazao i četvrti termin u Lisinskom!

Đorđe Balašević jedan je od najomiljenijih kantautora ovih prostora, vješti majstor stiha čiji tekstovi i glazba ne poznaju nacije ni granice.

Nezamjenjivi vojvođanski ratnik paorskog srca izvest će četiri puta u Lisinskom program pod nazivom “Kalendar mog djetinjstva”, po naslovu njegova nedavno objavljenog romana autentične forme. Balašević će riječima i glazbom, uz pratnju pijanista Aleksandra Dujina, publiku provesti kroz intimne, dirljive i duhovite priče iz svojega i života njemu dragih ljudi. Panonski mornar vodi vas na glazbenu avanturu ispunjenu nezaboravnim tekstovima i melodijama, emotivnu avanturu koja se nikad ne propušta i uvijek željno iščekuje!

Prizor satima prije puštanja u prodaju ulaznica za njegov posljednji koncert u Lisinskom: ispred Koncertne dvorane protezala se nepregledna kolona ljudi željnih njegove glazbe, njegovih riječi, njegovih emocija i urnebesnih anegdota i crtica iz života, i na velikoj su hladnoći strpljivo čekali svoju priliku za ulaznicu koja znači susret s vječnim romantikom, legendom glazbene scene, miljenikom mladih i starih.

Ulaznice za 4. Balaševićev nastup po jedinstvenoj cijeni od 280 kn dostupne su online na www.lisinski.hr  i  www.ulaznice.hr te na blagajnama Lisinskog i na prodajnim mjestima u sustavu ulaznice.hr.

Foto: Karla Matulina