Sana Garić s dva nova spota najavljuje zimsku turneju!
6. prosinca 2018.
Music Box (10959 Članci)
Podijeli

Sana Garić s dva nova spota najavljuje zimsku turneju!

Sjajna glazbenica iz Beograda, Sana Garić, objavila je video spotove za singlove „Nešto u nama“ i „Cvet na vodi“ s uspješnog debi albuma „Svet za nas“.

Spotovi su kroz sliku u potpunosti uspjeli dočarati snažne, a suptilne pjesme „Nešto u nama” i „Cvet na vodi“ s albuma „Svet za nas“ (Mascom Records, 2017), koji je od strane glazbene kritike ocijenjen kao jedan od najuspešnijih na domaćoj i regionalnoj muzičkoj sceni. Redateljska palica je pripala Dušanu Jaukoviću koji je ujedno i direktor fotografije. Za kolor korekciju bio je zadužen Marko Paunović, a za postprodukciju, digitalni kompoziting i kao asistent kamere — Vladan Djiri Vasiljević.

Poslije ovogodišnjih uspješnih ljetnih nastupa na festivalima kao što su bili INmusic (Zagreb), koji slovi za jedan od najvećih regionalnih festivala, Festival muzičkog dokumentarnog filma DKSG, Morski ritam života (Herceg Novi) i Nišville jazz festival, Sana Garić ujedno novim spotom najavljuje zimsku koncertnu turneju.

Turneja koji će biti održana u klubovima u Splitu 14.12. (Judino drvo)Sarajevu 13.12. (Jazzbina) i Beogradu 11.01. (KC Grad). Pored Sane (klavijature, vokal) u bendu sviraju Miki Ristić (bas) iz sastava Darkwood Dub i Tom Fedja Franklin (bubanj, perkusije) iz sastava Fish in Oil.

Publika će na koncertnoj turneji čuti pjesme s albuma „Svet za nas“, ali i zvuk novog studijskog materijala. Bit će to savršen spoj žive i elektroničke glazbe.