Thee Melomen objavili novi album “Disappear” koji uskoro stiže i na vinil!
18. prosinca 2018.
Music Box (10906 Članci)
Podijeli

Thee Melomen objavili novi album “Disappear” koji uskoro stiže i na vinil!

Nakon dobro prihvaćenog singla „Disappear“ , objavljen je istoimeni album benda Thee Melomen koji možete poslušati na Bandcampu diskografske kuće Martin’s Garage Records.

Album je snimljen u Zagrebu tijekom trećeg  i četvrtog  mjeseca 2018. godine, u Pod.room studio u produkciji Dražena Gavrilovića. Pavle Miholjević napravio je mastering pjesama za album na vinilu. Na albumu se nalazi 12 autorskih pjesama uključivši i objavljeni singl, koje su u zadnje dvije godine skladali ti melomani (od grč. pasionirani ljubitelji melosa i muzike) sa željom da stvore nešto novo u svijetu podzemne rokenrol glazbe na ovim prostorima.

Album je snimljen u sastavu: Vedran Cesarec – glavni vokal, gitara i 12 žičana gitara, Vedran Majstorović – bubnjevi i prateći vokal, Mislav Kurspahić – bas gitara, prateći vokal i glavni vokal na dvije pjesme, a na albumu su gostovali : Ivica Babić – solo gitara, Tomislav Žalac – usna harmonika i Zvonka Obajdin – električne klavijature.

Uskoro ćete album moći poslušati i na vinilu, kojeg će Martin’s Garage Records objaviti početkom trećeg mjeseca 2019. godine, kada započinje sezona koncerata za promociju albuma i ploče. Art dizajn omota albuma napravio je Darko Kujundžić, a fotografije Josip Bolonić (Subsite.hr).