Veliki interes za koncert Bajage & Instruktora u Areni Zagreb! Pred rasprodajom early bird ulaznice!
18. prosinca 2018.
Music Box (10906 Članci)
Podijeli

Veliki interes za koncert Bajage & Instruktora u Areni Zagreb! Pred rasprodajom early bird ulaznice!

Kao što se i očekivalo, interes za veliki zagrebački koncert Bajage i Instruktora je izrazito velik te je ostao još samo manji broj early bird ulaznica u prodaji, tako da se očekuje da će cijeli predviđeni kontingent uskoro biti rasprodan! 

Tristo najbržih već su prvi dan prodaje osigurali druženje na ekskluzivnom, zatvorenom promotivnom nastupu Bajage na još uvijek tajnoj zagrebačkoj lokaciji početkom iduće godine. Sve koji žele kupiti ulaznice po povoljnijoj early bird cijeni pozivamo da požure na prodajna mjesta Eventima ili Dirty Old Shop i osiguraju ih na vrijeme jer nakon rasprodaje cijelog kontingenta, cijena ulaznica raste. Nedavno održan odličan koncert u Ljubljani i spektakl u beogradskoj Štark Areni (gdje su nastupili nakon punih 12 godina), dovoljan su razlog za osigurati ulaznicu već sad!  Iduće godine Bajaga i Instruktori obilježavaju 35 godina na glazbenoj sceni pa će koncert u zagrebačkoj Areni biti pravi spektakl s biranim presjekom duge i uspješne karijere.

 

Radijski uspjesi objavljenih singlova s ovogodišnjeg albuma ‘U sali lom’ pokazuju da interes publike za legendama ovih prostora ne jenjava, a mnogobrojni hitovi među kojima su svakako ‘Plavi safir’, ‘Verujem, ne verujem’‘Godine prolaze’‘Ruski voz’‘442 do Beograda’‘Tišina’‘Tamara’‘Moji drugovi’‘Kad hodaš’‘Muzika na struju’‘Samo nam je ljubav potrebna’, odavna su upisana u srca mnogih.

Ulaznice po early bird cijenama su u prodaji do isteka kontingenta:
PARTER: 130 kn | DONJA TRIBINA: 150 kn | VIP LOUNGE ZONA: 220 kn
VIP LOŽA: 460 kn *  **
* Kupci ulaznica za VIP Lože imaju besplatan parking u garaži i liftom iu direktno do lože.
** Moguće je zakupiti i cijelu VIP Ložu | upite slati na dallas@dallas.hr

Foto: Nikola Jnežević