Jastreb & The Magickal WOW Band na Festivalu najboljih bendova
20. prosinca 2018.
Music Box (10959 Članci)
Podijeli

Jastreb & The Magickal WOW Band na Festivalu najboljih bendova

Na line upu Festivala najboljih bendova u subotu 22. prosinca u Tvornici kulture naći će se Jastreb i The Magickal WOW Band, dva izvođača koji će obilježiti nadolazeću 2019. godinu.

Jastreb će na FNB-u predstaviti novi material naziva “Tekon”, a na sceni ću mu se pridružiti legenda industrial/neofolk scene Albin Julius. Moćan i zlokoban ovaj će headliner opravdati status hladnom i nemilosrdnom repeticijom. Novi album snimati će u 2019. Godini.

The Magickal WOW Band je sasvim novo i prilično svježe imena u regiji. Zabilježili su svega dva nastupa, ali suvereno grabe prema naslovu najglasnijeg benda na sceni.

Uz Jastreba i The Magickal WOW Band prvo izdanje Festivala najboljih bendova svojim će nastupa označiti Seven That Spells i Otrovna Kristina. Vrata Tvornice kulture otvorit će se u subotu 22. Prosinca u 20:00, a prvi izvođač s nastupom počinje u 20:45.

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 45 kn. Na dan festivala za ulaz će trebati izdvojiti 60 kn. Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13) i Aquarius CD Shop (Varšavska 13), sva prodajna mjesta Eventima i online na www.eventim.hr.