Artan Lili predstavili novogodišnji singl i spot, posljednji s albuma “New Deal”
25. prosinca 2018.
Music Box (10961 Članci)
Podijeli

Artan Lili predstavili novogodišnji singl i spot, posljednji s albuma “New Deal”

Neumorni i nezaustavljivi beogradski sastav Artan Lili objavio je “Na mišiće”, posljednji singl-spot s drugog albuma New deal.

Video je režirao Vladimir Milovanović Kicoš, a snimljen je u zgradi Jugoslovenske kinoteke. Ovog puta u video spotu se ne pojavljuju članovi grupe, a umjesto njih je glavnu ulogu maestralno iznio čuveni solist baleta Narodnog pozorišta, Dejan Kolarov.

“Bilo nam je veliko zadovoljstvo surađivati s Dejanom i Vladom, u predivnom prostoru kakav je Jugoslovenska kinoteka. Mislimo da su kockice pale na pravu stranu i da smo napravili veoma bitan singl-spot koji se bavi problematikom kreativnog procesa. Video je i svojevrsni hommage Jugoslovenskoj kinoteci koja u 2019. obilježava 70 godina postojanja. Izlazak nove pjsme ćemo proslaviti duplim novogodišnjim koncertima 2. i 3. siječnja u beogradskom Elektropioniru za koji ulaznice i dalje možete nabaviti u Šikarici, Zaokretu i Felixu! Sve najbolje vam želimo u Novoj 2019. godini, vole vas Artani!” – euforično čestitaju članovi grupe Bojan, Romana, Marko i Ivan!

Beogradska noise-pop grupa Artan Lili postoji od 2013. godine i među ostalim su postali poznati po sukcesivnom izdavaštvu svojih singl-spotova. Njihovi singlovi od tada do danas osvajaju prva mjesta svih relevantnih top lista u okruženju. Do sada su izdali 2 albuma “Artan Lili” i “New Deal”.

Foto: Sanda Vitorović