Procurile informacije! Krajem godine izlazi “Black Mirror” film!
25. prosinca 2018.
Music Box (10960 Članci)
Podijeli

Procurile informacije! Krajem godine izlazi “Black Mirror” film!

“Bandersnatch”, film o kojem se u zadnje vrijeme sve više priča, a informacije su curile jedva na kapaljku. Sada se ipak nešto više zna o svemu i filmska verzija jedne od najpopularnijih serija današnjice “Black Mirror” stiže nam krajem godine. 

Zadnja informacija o tome dolazi iz Korean Media Rating Boarda koji je otkrio kako zvijezda Dunkirka, Fionn Whitehead, tumači glavnu ulogu u filmu dok je režiju preuzeo David Slade. Sinopsis, koji je preveden s korejskog na engleski, otprilike otkriva što možemo očekivati od filma:

“Mladi programer pretvara znanstveno-fantastični roman u video igru. Uskoro, stvarni i virtualni svijet se miješaju i stvaraju konfuziju.”

Inače, nedavno je Charlie Brooker, kreator serije “Black Mirror”, rekao za NME kako se vjerojatno neće dogoditi Black Mirror film jer bi ideja o tome morala biti nešto zaista posebno, a s obzirom da je svaka epizoda dosadašnjih sezona bila kao mini film. No, stvari su se izgleda promijenile i izlazak filma pod nazivom “Bandersnatch” očekuje se 28. prosinca na Netflixu. Film bi trebao ujedno najaviti i izlazak pete sezone serije.