Koncertom dvojca Tram 11 počinje slavljenički vikend u metropoli
27. prosinca 2018.
Music Box (10959 Članci)
Podijeli

Koncertom dvojca Tram 11 počinje slavljenički vikend u metropoli

„Na vrućini gradskog asfalta“ Adventa u Klovićevim dvorima, 2018. bit će ispraćena sa stilom, koncertom kultnog dvojca TRAM 11.

Najljepši krov grada ugostit će hip hop duo i na najbolji mogući način ući u slavljenički vikend ispraćanja Stare godine. Zagrepčani će tako uz poznate hitove 90-ih započeti slavljenički produženi vikend i dobro se zagrijati za nezaboravan doček Nove 2019. godine uz grupu Ljetno kino.

Kao šlag na kraju vrhunskog programa Adventa u Klovićevim dvorima, preostalo je još nekoliko izvanrednih glazbenih imena koji će svojim nastupima zasigurno oduševiti sve posjetitelje. Produženi vikend započinje laganim zagrijavanjem hitovima RNB Confusiona već u četvrtak, dok u petak na gornjogradsku pozornicu stiže zagrebački reperski duo, TRAM11 koji je još odavno osvojio ljubitelje hip hop glazbene scene. Legendarni dvojac, poznatiji kao General Woo i Target nakon duže su pauze odlučili iznenaditi svoju publiku i ponovno zajedno stati na pozornicu, u subotu će atmosferu grijati Jukebox bend, a ponedjeljak je rezerviran za novogodišnje slavlje uz Ljetno kino.

Foto: Nikola Knežević