Backstreet Boys okupili svoje obitelji u sentimentalnom spotu za pjesmu “No Place”
5. siječnja 2019.
Music Box (10960 Članci)
Podijeli

Backstreet Boys okupili svoje obitelji u sentimentalnom spotu za pjesmu “No Place”

Backstreet Boysi nam u novom emotivnom spotu i pjesmi “No Place” otkrivaju da su sada sretni obiteljski ljudi privrženi domu. Pogledajte kako izgleda njihova obiteljska idila.

Inače, Backstreet Boysi s oduševljenjem najavljuju izlazak ovog albuma “DNA”, 25. siječnja 2019. (RCA Records/Menart). Bit će to njihov deseti album u karijeri koju su počeli još kao megapopularni boy band prije 26 godina. Nadolazeći album uključuje i pjesme koje potpisuju: Lauv (Charli XCX), Andy Grammer, Stuart Crichton (DNCE) i Mike Sabbath (J Balvin).

11. svibnja grupa kreće na turneju  “DNA World Tour”, odnosno na njihovu najveću turneju po Arenama (Europa i Sjeverna Amerika) u 18 godina.

„Kada smo počinjali prije 26 godina – kroz uspone i padove naše karijere, morali smo naučiti da se ne radi o nama kao pojedincima nego o onome što je nabolje za grupu!”, kaže Howie D., a Kevin Richardson dodaje: „Bili smo u mogućnosti da sve naše utjecaje i stilove spojimo u jedno cjelovito djelo. Pjesme predstavljaju ono što smo mi pojedinačno i što smo kao grupa. To je naš „DNA“. Jako smo ponosni na to.“

„Putovanje s nama se nastavlja i ostalo je još puno toga za napraviti.“, kaže Brian Littrell.