Bobo i Saša Antić u nesvakidašnjem singlu opjevali dužničko ropstvo
8. siječnja 2019.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Bobo i Saša Antić u nesvakidašnjem singlu opjevali dužničko ropstvo

Momci iz TBF-a nisu zamjerili Saši Antiću gostovanje na najnovijoj pjesmi uvijek originalnog Bobe jer se odlično uklapa u njihov glazbeni svjetonazor koji nalaže da pjesma uz pamtljivu melodiju i pametan tekst mora publici odaslati i smislenu poruku, a pjesma “E, moj Damire“ to svakako čini.

Prevelike želje, premale mogućnosti čovjeka lako gurnu preko ruba, a glavni lik pjesme Damir je personifikacija čovjeka kojemu je u današnjem svijetu bezgranične ponude teško ostati skroman. Intrigantan tekst pjesme zajedno potpisuju Saša i Bobo, koji je isti i uglazbio, dok su za aranžman zaslužni Bobini stalni suradnici Goran Martinac te Predrag Martinjak.

Snimanje dinamičnog videospota u režiji Svena Čustovića i Bobe uključivalo je scene potjere pri kojima su Saša i Bobo pokazali zavidno glumačko umijeće, ali i odličnu fizičku kondiciju koja će im trebati na zanimljivom live nastupu koji pripremaju za nadolazeći Zagrebački festival koji će se održati 25. siječnja.

Singl “E moj Damire” najava je novog, trećeg Bobinog studijskog albuma koji će sadržavati već objavljene hitove kao što su “Na zidiću”, “Ninočka”, “Dim”, “Outlet”, ali i nekoliko novih uspješnica kojima Bobo, na sebi svojstven način, progovara o društvenim temama koje nas okružuju naglašavajući svu njihovu ironiju. Obzirom na nazive prva dva albuma, “Bobotomija” i “Bobdukcija” ne sumnjamo da će i novi biti jednako upečatljivog naslova.

Foto: Hrvoje Banić