Goran Bare & Majke prije Šalate dolaze u Sax!
8. siječnja 2019.
Music Box (10960 Članci)
Podijeli

Goran Bare & Majke prije Šalate dolaze u Sax!

Postoji neka tajna veza izmeđa Bareta, Majki i Saxa koja se održava već nekoliko godina, a tako će biti i u ovoj sezoni u kojoj Sax obilježava 20 godina postojanja.

Blues i rokenrol Bareta i Majki je kao stvoren za prostore poput Saxa i stvara jednu posebnu kemiju između njih i publike, a sinergijski učinak rezultira koncertima koji se prepričavaju tjednima kasnije. Tako će sigurno biti i u subotu, 16. veljače pa već sad pribilježite ovaj datum u svoje rokovnike. Ulaznice po cijeni od 120 kuna u pretprodaji odnosno 140 kuna na dan bit će dostupne uskoro.

Njihovi koncerti u Saxu se obično rasprodaju nekoliko dana prije pa imajte i ovu činjenicu na umu. U Saxu će odsvirati pjesme s „Nuspojava“ koje su brojni kritičari iz Hrvatske i regije proglasili jednim od najboljim albuma u 2018., a tu će naravno biti i evergreeni poput „Mene ne zanima”, “A ti još plačeš”, “Odvedi me”, “Ja sam budućnost”, “Grešnik“ te brojni hitovi nastali od davne 1984. kada je bend nastao u Vinkovcima. Bend čine: Goran Bare – vokal, Kruno Domaćinović – gitara, Davor Rodik – pedal steel, guitar, Mario Rašić – bas, Alen Tibljaš – bubnjevi.

Foto: Ivica Drusany