Varaždinski glazbenik Saša Maček postao tour bubnjar svjetske atrakcije Cheat Codes
8. siječnja 2019.
Music Box (10960 Članci)
Podijeli

Varaždinski glazbenik Saša Maček postao tour bubnjar svjetske atrakcije Cheat Codes

Saša Maček, cijenjeni varaždinski bubnjar kojeg znamo po radu u bendu Lines & Colours, postao je tour bubnjar svjetske EDM atrakcije Cheat Codes.

Štoviše, kreće zajedno s bendom na turneju po Velikoj Britaniji, a koji će se pridružiti još jednoj zvijezdi, Steveu Aokiju.

 

Euforični bend Cheat Codes savršeno kombinira pop i elektroničku glazbu. Tročlani bend baziran je u Los Angeles i sastavljen od članova Trevora Dahla, Matthewa Russella i Kevina Forda. Eksploziju na svjetskoj sceni ostvarili su preko noći hitovima “Turn Me On”, a obrada hita “Sex” grupe Salt-N-Pepa imao je pola milijarde streamova na Spotifyju. Od njihovog prvog singla “No Promises” kojeg su snimili s pop zvijezdom Demi Lovato, grupa se nastavila pozicionirati kao jedan od najbrže rastućih pop i elektronskih grupa. “No Promises” bila je pjesma ljeta 2017. godine te je ostvarila četverostruku platinastu nakladu na globalnoj razini s više od 600 milijuna kumulativnih streamova i premašila je 1,5 milijuna prodajnih ekvivalenata u Sjevernoj Americi. Ništa manje uspješna nije bila suradnja s Kiiarom na pjesmi “Put Me Back Together”  koja je prikupila 30 milijuna streamova do sada na Spotifyju.

Cheat Codes nedavno su udružili snage s U2 na novoj verziji pjesme “Love Is Bigger Than Anything Way”. Uspješni su i po remix suradnjama na pjesmama svjetskih zvijezda kao što su Katy Perry, Niall Horan, Rita Ora i drugi. 

Foto: Promo, Instagram