Koncert Gorana Bare & Majki u Saxu pomaknut za tjedan dana!
10. siječnja 2019.
Music Box (10956 Članci)
Podijeli

Koncert Gorana Bare & Majki u Saxu pomaknut za tjedan dana!

“Zbog tehničkih poteškoća bili smo primorani prebaciti koncert tjedan dana kasnije, dakle sa 16. na 23.2. Isprika svim kojima je ovo izazvalo potencijalne neugodnosti.”, objavili su organizatori koncerta Gorana Bare & Majki u Saxu.

Blues i rokenrol Bareta i Majki je kao stvoren za prostore poput Saxa i stvara jednu posebnu kemiju između njih i publike, a sinergijski učinak rezultira koncertima koji se prepričavaju tjednima kasnije. Tako će sigurno biti i u subotu, 16. veljače pa već sad pribilježite ovaj datum u svoje rokovnike.

Njihovi koncerti u Saxu se obično rasprodaju nekoliko dana prije pa imajte i ovu činjenicu na umu. U Saxu će odsvirati pjesme s „Nuspojava“ koje su brojni kritičari iz Hrvatske i regije proglasili jednim od najboljim albuma u 2018., a tu će naravno biti i evergreeni poput „Mene ne zanima”, “A ti još plačeš”, “Odvedi me”, “Ja sam budućnost”, “Grešnik“ te brojni hitovi nastali od davne 1984. kada je bend nastao u Vinkovcima. Bend čine: Goran Bare – vokal, Kruno Domaćinović – gitara, Davor Rodik – pedal steel, guitar, Mario Rašić – bas, Alen Tibljaš – bubnjevi.

Ulaznice po cijeni od 120 kuna u pretprodaji odnosno 140 kuna na dan bit će dostupne od sljedećeg tjedna.

Foto: Ivica Drusany