Headlineri MetalDaysa, Dream Theater, objavili pjesmu sa snažnim riffovima i epskom instrumentacijom
12. siječnja 2019.
Nikola Knežević (2787 Članci)
Podijeli

Headlineri MetalDaysa, Dream Theater, objavili pjesmu sa snažnim riffovima i epskom instrumentacijom

Dream Theater su otkrili novu pjesmu s nadolazećeg albuma “Distance Over Time”, a s kojim dolaze na MetalDays u Sloveniju kao jedan od headlinera.

Pjesma se zove “Fall Into the Light” i u pitanju je sedmominutna žestoka stvar koja još jednom potvrđuje savršenu muzikalnost članova Dream Theatera. Svaki od njih dobili su priliku da pokažu što znaju i podsjeća na njihov kultni album “Metropolis Pt. 2: Scenes from a Memory”. Pjesma govori o potrazi za provjetljenjem koje postoji u životu, odnosno više o životnom putu nego onome što će se dogoditi kada dođemo do cilja, tj. pjesma koja duboko u svakome od nas traži sreću.

Za novi singl objavili su i animirani video spot, a koji prati prošli singl “Untethered Angel”, koji je objavljen prije više od mjesec dana.

Album “Distance Over Time” stiže 22. veljače, a bend je krećnuti na turneju po Sjevernoj Americi 20. ožujka kako bi promovirali album i proslavili 20 godina  spomenutog kultnog albuma iz 1999. godine. Nakon Amerike idu i u Europu gdje će između ostaloga svirati na MetalDaysu u Sloveniji koji će biti održan od 21. do 27. srpnja u Tolminu.

MetalDays 2019 ulaznice možete kupiti OVDJE.

Foto: Promo