Šibenik se vraća na kartu najboljih glazbenih festivala u Hrvatskoj!
16. siječnja 2019.
Music Box (10959 Članci)
Podijeli

Šibenik se vraća na kartu najboljih glazbenih festivala u Hrvatskoj!

Na samom pragu punoljetnosti, vrijeme je da Seasplash festival ode na svoje prvo samostalno putovanje. Prvi put u 17 godina festivala ovoljetno izdanje seli se na jug, u predivnu Dalmaciju, točnije na rt i plažu Martinska.

Smještena direktno preko puta grada Šibenika, na jedinstvenom srimskom poluotoku i na samom ulazu u šibensku luku, Martinska će svojim privlačnim izgledom i lokacijom otvoriti novo poglavlje u povijesti festivala. Od 18. do 21. srpnja 2019.opuštanje uz sunce i more te najbolje od domaćeg i međunarodnog reggaea, duba, drum and bassa, junglea, ska i punka čeka vas u Martinskoj!

Lee “Scratch” PerryScientist i Mad Professor – sveto trojstvo još uvijek aktivnih legendi duba i reggaea zajedno će nastupiti na glavnoj pozornici 17. Seasplash festivala. Martinska, kao nova lokacija festivala, tako će za svoju premijeru ugostiti sami vrh svjetske bass glazbe.

Festivalske ulaznice Super ranograbilice su rasprodane, a u prodaji su trenutno festivalske ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 249 kuna za Hrvatsku i ex-Yu zemlje. Festivalske ulaznice mogu se kupiti putem web stranice PDV ili u Entrio sustavu. Iduća najava izvođača, kao i poskupljenje festivalskih ulaznica u pretprodaji, slijedi krajem veljače.