Kreće prodaja ulaznica za ULTRA Beach na Hvaru
23. siječnja 2019.
Music Box (10959 Članci)
Podijeli

Kreće prodaja ulaznica za ULTRA Beach na Hvaru

Najsunčaniji hrvatski otok već tradicionalno tijekom festivala ULTRA Europe postaje domaćinom najekskluzivnijeg i najposjećenijeg dnevnog “pool partyja“ ULTRA Beach u Amfora Hvar Grand Beach Resortu.

Atraktivni kaskadni bazeni, vrhunska produkcija i glazba najzvučnijih imena elektroničke scene rezervirani su za samo 5000 posjetitelja, a ulaznice za ovogodišnje izdanje, koje je na rasporedu 16. srpnja, od sada su u prodaji!

Svi oni koji su se tijekom proteklih dana registrirali na službenoj stranici festivala od danas će moći kupiti najpovoljnije ulaznice za party ULTRA Beach po cijeni od 75 eura, a svi ostali po cijeni 99 eura. Riječ je o jednom od najomiljenijih partyja Ultranauta iz cijelog svijeta, stoga organizatori preporučuju da se osiguraju na vrijeme. A nakon cjelodnevne zabave uz koktele i zarazne ritmove svjetskih DJ velikana, te nakon čarobnog zalaska sunca, party se seli u Carpe Diem Beach Club uz svjetski techno i house brend RESISTANCE. Kako bi u potpunosti osjetiti iskustvo na Hvaru, preporučuje se kupnja combo ulaznica koja uključuje ulaz na oba partyja. Registirani fanovi moći će ih kupiti za 139 eura, a ostali za 149 eura. U prodaji su i VIP ulaznice po cijeni od 200 eura.

Foto: rudgr.com

Organizatori najavljuju da je do objave prvih imena koja će nastupiti na sedmom izdanju festivala ostalo još samo nekoliko dana, a upravo je to vijest koju s nestrpljenjem iščekuju brojni fanovi koji se spremaju doći u Hrvatsku ovog ljeta. Španjolska, Velika Britanija, Australija, Norveška, Njemačka i Hrvatska zemlje su iz kojih je zabilježen najveći broj kupljenih ulaznica. Hrvati su se tako upisali na listu top 5 zemalja po prodaji, a njihova rekordna kupnja u ovako ranoj fazi prodaje samo potvrđuje da će sedmo izdanje festivala ULTRA Europe biti najbolje do sad i izdanje koje se nikako ne smije propustiti.

Foto: rudgr.com

Ulaznice je trenutno moguće kupiti samo na službenoj stranici festivala, a uskoro će krenuti i prodaja posebnih regionalnih ulaznica.

Foto: Stijn De Grauwe