Pi s “Časnom lubanjskom” dolazi u Vinyl!
31. siječnja 2019.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Pi s “Časnom lubanjskom” dolazi u Vinyl!

Pi je electro-fairy-freaky-pop projekt iza kojeg stoji Ivana Picek, koja je 2017. sama snimila i objavila na sve strane hvaljen album ‘Časna lubanjska’, koji je uvrštavan na liste najboljih albuma iste godine.

U Vinyl napokon dolazi odsvirati pjesme s ‘Časne lubanjske’, a na repertoaru se možda nađe i nekih novih i starih hitova. Kritika ju obožava, a Pi, prije nego je postala Pi, nastupala je kao Ivana Picek, te je izdala dva albuma koji su oduševili pratitelje domaće kantautorske scene. Postupno se počela preobražavati u analogno-elektroničku vilu, a kažu ljudi da je Pi vani, da bi bila velika zvijezda. U međuvremenu je s Dinom Santalezom i Ninom Romić osnovala i Pridjeve, bend čiji je istoimeni album osvojio publiku diljem svijeta, te koji je izdan za američki label Trouble in Mind Records. Sudjelovala je u brojnim suradnjama, među kojima je i stvarala glazbenu pratnju na recitalima Rade Šerbedžije posvećene Arsenu Dediću.

Na live nastupima Pi se pojavljuje kao electro-fairy duo, gdje Ivani u pravljenju prekrasnih melodija pomaže sestrična Antonija Ivančan na električnim bubnjevima, synthu i još pokojem instrumentu.

Dođite, jer tko zna kad će Pi opet odlučiti zasvirati u Zagrebu! Kaže da je konstantno u snimanju i stvaranju novih stvari, a u međuvremenu je napravila i zvuk i muziku za jedan animirani film i nekolicinu VR projekata.

Ulaz:
30 kn u pretprodaji za šankom Vinyla od 18. siječnja
40 kn na dan koncerta
(sav prihod od ulaznica ide izvođačima)

Dress code: šljokice i active wear