Lady Gaga i Bradley Cooper izvest će “Shallow” na dodjeli Oscara
2. veljače 2019.
Music Box (10960 Članci)
Podijeli

Lady Gaga i Bradley Cooper izvest će “Shallow” na dodjeli Oscara

Nakon što je svijet obišla snimka kako se Bradley Cooper po prvi put pridružuje Lady Gagi na pozornici kako bi zajedno izveli hit “Shallow” iz filma “A Star Is Born”, ovaj dvojac će ponovno zajedno nastupiti.

Ovoga puta trenutak je još važniji, dodjela nagrada Oscar gdje će Gaga i Cooper otpjevati “Shallow”. Nastup na 91. ceremoniji Oscara potvrdili su na svojim društvenim mrežama. Inače, pjesmu su napisali Lady Gaga, Mark Ronson, Anthony Rossomando i Andrew Wyatt, a nominirana je za ovaj zlatni kipić.

Akademija je ujedno najavila da će biti izvedene i “The Place Where Lost Things Go” iz filma “Mary Poppins Returns” i to od strane gosta iznenađenja, dok će Jennifer Hudson izvesti pjesmu “I’ll Fight” iz dokumentarnog filma “RBG”. “When a Cowboy Trades His Spurs for Wings” iz “The Ballad of Buster Scruggs” izvest će Fillian Welch i David Rawlings, a jedini koji neće nastupiti iz kategorije originalne pjesme su Kendrick Lamar i SZA koji imaju nominaciju za pjesmu “All the Stars”  iz filma “Black Panther”.

Dodjela Oscara je na rasporedu 24. veljače.

Foto: Promo