Beogradski The Bite pjesmom “Znaš” najavili novi album!
7. veljače 2019.
Music Box (10954 Članci)
Podijeli

Beogradski The Bite pjesmom “Znaš” najavili novi album!

Kao uvertiru za novi album koji će se pojaviti tijekom 2019.godine, beogradski riff&roll bend The Bite objavio je novi singl, kao i video za pjesmu „Znaš“.

“Ova pjesma zapravo ima dva lica. Jedno kaže: da, jaka sam i mogu sve sama, ti ne moraš brinuti, kada nisi dobro, tu sam za tebe. A ovo drugo lice vrišti: ok, mogu sama ali moram li i zašto si onda ti tu?“, kaže pjevačica Ljiljana Zdravković i dodaje: „Sami odaberite koji kut vama više odgovara, iako smo mi za spot odabrali ovaj drugi…“

Pjesmu „Znaš“ snimio je i producirao Ivan Srdanović u studiju „King Oliver“, a naći će se na novom albumu benda The Bite koji će se pojaviti do kraja godine. Bend kaže da je većina pjesama za ovo izdanje spremna i da snimanje planiraju za ožujak ili travanj, kao i da će slušatelji moći očekivati stilski raznovrstan album na kojem će se nekoliko rokenrol podžanrova uklopiti u jednu lijepu priču. Video ostvarenje za pejsmu snimio je i montirao Bojan Stevanović (Kan i Lingus studio), a dijelovi videa snimljeni su i u studiju Mašina 23.

Prije početka snimanja albuma bend će početkom ožujka objaviti još jedan singl, „We Used to Dance“, a u planu za proljeće i ljeto su i koncertne aktivnosti. Već 15. veljače Pančevci će ih moći slušati u klubu Jazbina Coyotea.

Foto: Dušan Vučković