FOTOGALERIJA: Prva večer AntiValentinova #4 obilježena nastupima Ramba Amadeusa, Elementala i Pušenja
9. veljače 2019.
Music Box (10961 Članci)
Podijeli

FOTOGALERIJA: Prva večer AntiValentinova #4 obilježena nastupima Ramba Amadeusa, Elementala i Pušenja

Prva večer AntiValentinova #4 definitivno je opravdala sva očekivanja i potvrdila AntiValentinovo kao najveći dvoranski festival, tradicionalnu anti-ljubavnu koncertnu feštu koja se od ove godine proširila na 2 dana te preselila u Boćarski dom.

Na samom početku publiku je zagrijavao Studio smijeha pod voditeljskom palicom Marine Orsag koja je kao svojevrsni konferansije i najavljivala sve bendove. Čast da otvori četvrto izdanje AntiValentinova pripala je momcima iz benda Saučešće! Dečki su žestokom i glasnom svirkom vrlo brzo osvojili publiku koja je za vrijeme njihovog nastupa postupno punila Boćarski dom. Nakon njih nas scenu se, uz sveopće odobravanje popeo svjetski mega car Rambo Amadeus i napravio show koji je uz salve oduševljenja i smijeha pratila cijela dvorana. Njegova veza sa zagrebačkom publikom dobro je poznata, a uz pratnju svog vrhunskog benda Rambo svime majstorski dirigirao.

Nakon Ramba, koji je definitivno možda i ukrao show prve večeri AntiValentinova #4, nova bomba – Elemental, jedan od ponajboljih domaćih urbanih bendova koji je nedavno proslavio dva desetljeća na sceni, rasplesao dvoranu nizom svojih hitova. Remi, Shot i ostatak benda atmosferu u dvorani podigli su do usijanja, toliko da je, kao i nakon Rambova nastupa, publika tražila još. Ali kraj je još bio daleko, a noć mlada, jer čekao se još nastup legendarnog Zabranjenog pušenja. Sejo Sexon i ekipa u gotovo sat i pol svog nastupa suvereno so protutnjali korz presjek najvećih hitova karijere, zadržavši publiku u Boćarskom domu u sjajnoj atmosferi do sitnih noćnih sati.

Prva večer je prošla sjajno, a mnogi će se na AntiValentinovo vratiti i večeras kada nas očekuje ništa manje spektakularna večer koju predvode Let3, Kojoti, Bad Copy i riječki Turisti.

SATNICA

19:00 ulaz
19:15 | Studio Smijeha
20:15 | TURISTI
21:15 | BAD COPY
22:30 | KOJOTI
23:45 | LET 3

Nekoliko važnih informacija:

– svi će se nastupni održati prema gore navedenoj satnici i neće biti kašnjenja
– ulaz u festivalski prostor se nalazi s južne strane dvorane
– narukvica se ne smije skidati do završetka festivala
– ulaznice za jedan dan vrijede samo za 1 ulazak u festivalski prostor
– na ulazu se mogu kupiti SAMO ulaznice za jednu osobu

Foto: Goran Berović