“Sve je tišina” – nova pjesma i video spot Vatre uoči slavljeničkog koncerta
15. veljače 2019.
Music Box (10917 Članci)
Podijeli

“Sve je tišina” – nova pjesma i video spot Vatre uoči slavljeničkog koncerta

Prije nego što 5.4. zakorače u zagrebački Dom sportova i koncertno proslave svojih 20 godina, Vatra će publici predstaviti novu pjesmu. ‘Sve je tišina’ četvrti je singl s nadolazećeg studijskog albuma koji će biti objavljen upravo na dan slavljeničkog koncerta.

“Kako to obično biva, pametni smo uglavnom prekasno… Upravo o toj temi progovara naš najnoviji singl ‘Sve je tišina’ i baš zato, kad ju poslušate, recite jedno drugome sve što mislite, da ne bi bilo prekasno.” – rekao je o inspiraciji za pjesmu autor Ivan Dečak.

Glazbu na pjesmi ‘Sve je tišina’ potpisuju Tomislav Šušak i Ivan Dečak, a tekst Ivan Dečak. Spot je snimljen pod redateljskom palicom Radislava Jovanova Gonza, a uz bend, u videu se pojavljuju i plesačice Iva Richtermoc i Mirna Šemić.

Uz najavni singl ‘Sekvoje’, Vatra je do sada objavila i duet s Massimom ‘Nama se nikud ne žuri’ te aktualnu ‘Ukleti Holandez’.

Veliki zagrebački koncert Vatra XX zakazan je za 5. travnja u Domu sportova. “Dvadeset godina proletjelo je prebrzo, valjda je to tako kada u dobrom društvu radiš ono što najviše voliš!” – već je ranije o nadolazećem obljetničkom nastupu govorio Dečak.

Nakon 20 godina stvaralaštva, 9 albuma i mnoštva singlova, kao i aktualnih hitova te glazbenih gostiju koje će tek najaviti, Dom sportova će 5. travnja uistinu postati mjesto susreta dobrih starih prijatelja, kao i novih obožavatelja benda, a Vatra garantira da će svoj glazbeni dio slavlja odraditi kako i priliči; čvrsto, glasno, uz pregršt emocija i plesanja.

Ulaznice za Vatru XX, 5.4. u Domu sportova po cijeni od 90 kn su dostupne na sljedećim prodajnim mjestima:

prodajna mjesta Eventima
Eventim.hr
Dirty Old Shop – Tratinska 18, Zagreb
Rockmark – Berislavićeva 13, Zagreb
Dallas Records – Paromlinska 49/1, Zagreb
Dallas Music Shop Rijeka – Splitska 2a

Foto: Mare Milin