Hladno pivo, Vojko V, Partibrejkers, Brkovi, Elemental i drugi na najjačem do sada Mostar Summer Festu
19. veljače 2019.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Hladno pivo, Vojko V, Partibrejkers, Brkovi, Elemental i drugi na najjačem do sada Mostar Summer Festu

Iz godine u godinu Mostar Summer Fest obilježava početak ljeta u Bosni i Hercegovini, kao oaza dobre glazbe i nezaboravnog provoda u magičnoj industrijskoj zoni.

Organizacijski tim svakako iznenađuje s novitetima iz godine u godinu. Jedinstvena chill-out zona, e-Motion stage i organizirani prijevoz, a ove godine uživamo u čak tri senzacionalna festivalska dana (četvrtak, petak, subota) pod mostarskim zvijezdama 27., 28., 29.6.2019. godine. Ovogodišnji line up glavnog stagea predvode velike zvijezde poput Hladnog Piva i Brkova koje MSF publika uistinu voli, a tu je i Vojko V koji je u zadnju godinu dana pokorio regiju svojim rimama, dok će Partibrejkerski ‘razvaliti’ sve istinske rockere. Nadalje, Vojku se na Main stageu pridružuju i ostala trenutno najtraženija hip hop imena u regiji: Krešo Bengalka, Elemental, Smoke Mardeljano te Frenkie, Kontra i Indigo.

Plesa neće nedostajati uz istarske veseljake Gustafe i razigranog Laku, ljubavi uz mostarskog umjetnika čežnje Maru, duha istinskog Pearl Jama uz Pearl Jam Tribute (VS), zvuka Beograda uz Kandu, Kodžu i Nebojšu, dok će internacionalna nizozemska zvijezda Van Velzen donijeti dašak svjetske produkcije u Mostar.

„Sretni smo jer smo na Main stageu uspjeli konceptualno posložiti 14 imena za tri festivalska dana, kroz različite glazbene žanrove. Nadamo se da će svatko imati priliku pronaći nešto za sebe i da neće moći odoljeti glazbenim i drugim festivalskim užicima naše magične industrijske zone. “ poručuju iz festivalske organizacije.

Uz cjelokupan lineup Main stagea, danas su u prodaju puštene i early bird festivalske ulaznice po cijeni od 25 KM, koje se mogu kupiti preko sustava kupikartu.ba

Ulaznice su u prodaji do 25.2. (do 23:59), a broj tih najpovoljnijih ulaznica je strogo ograničen. Ovo je uistinu odlična ponuda i prilika za najvjernije festivaldžije da ugrabe festivalske ulaznice po najpovoljnijim mogućim cijenama. Po isteku te ponude cijena festivalske ulaznice će biti 35 KM, zato požurite osigurati svoju na vrijeme.

Organizatori uskoro otkrivaju imena dosad najjačeg e-MOtion stage lineupa, sastavljenog isključivo od najeminentnijih regionalnih DJ-eva. Uskoro stižu i vijesti oko organiziranog prijevoza za sve fanove iz cijele Bosne i Hercegovine koji žele iskusiti najluđi početak ljeta u Mostaru.

Foto: Vedran Levi