Combichrist u Hrvatskoj nakon 5 godina!
22. veljače 2019.
Music Box (10907 Članci)
Podijeli

Combichrist u Hrvatskoj nakon 5 godina!

Miljenici zagrebačke publike Combichrist ovaj će put promovirati svoj novi album „One Fire“, a koncert će se održati u Močvari i to u subotu, 13. srpnja. 

Ovi, kako se sebe vole nazivati, aggrotech/industrial metalci pažnju šire javnosti  su na sebe skrenuli  kao predgrupa Rammsteinu u zagrebačkoj Areni 2010. Godine. Prije toga su u Aquariusu održali vrlo upečatljiv koncert o kojem su dugo pričali svi oni koji su bend vidjeli uživo. Bend je u 16 godina postojanja izbacio 8 albuma, a deveti „One Fire“ će svjetlo dana ugledati 7. lipnja. Bend će prije izlaska albuma odraditi veliku turneju po SAD-u i Kanadi,  21. lipnja slijeću na europsko tlo.

Čovjek koji stoji iza Combichrista je Norvežanin Andy LaPlegua koji je bend osnovao 2003. kao samostalni projekt u Atlanti. U počecima bi imao još jednog glazbenika sa sobom na pozornici, a tijekom godina pridružuju  im se i drugi. Bend su obilježile relativno česte promjene članova, a trenutno ga čine: vokal Andy LaPlegua, gitarist i back vokal Eric13, klavijaturist i back vokal Elliot Berlin, perkusionist Nick Rossi i bubnjar Will Spodnick koji je u bend došao ove godine.

Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 135 kuna, na dan će ako ih ostane koštati 160 kuna. Moći će ih se kupiti u Dirty Old Shopu, a informacije o početku prodaje bit će dostupne uskoro.