Parni valjak ovog tjedna počinje mini turneju u Kanadi!
28. veljače 2019.
Music Box (10919 Članci)
Podijeli

Parni valjak ovog tjedna počinje mini turneju u Kanadi!

Parni valjak, najbolji regionalni bend koji već dugi niz godina rasprodaje najveće koncertne dvorane, održat će mini turneju u Kanadi.

Njihov posjet sjevernoameričkom kontinentu obilježit će 4 koncerta, a prvi u nizu održat će već 1. ožujka rasprodanom Marquee Beer Market & Stageu u Calgaryju3.3. nastupit će u Vancouveru6.3. u Windsoru, a dva dana kasnije u također rasprodanoj Opera House dvorani u Torontu. Obožavatelje u našoj regiji posebno će razveseliti dva koncerta u Sloveniji, 8.6. u ljubljanskim Križankama te nastup u sklopu Castle-Kolpa Music Festivala na jezeru Bohinj.

Osim sjajnih koncerata Parni valjak je objavio i novi studijski album “Vrijeme”koji je sjajno prihvaćen od strane publike i struke. Potvrda neupitne kvalitete stigla je i u vidu tri nominacije za najprestižniju domaću glazbenu nagradu Porin u kategorijama Album godineNajbolji album rock glazbe te Najbolja izvedba grupe s vokalom za pjesmu “Otkud ti pravo”. Album se nalazi i na prvom mjestu HR Top 40 liste prodaje domaćih albuma, a ukupno je na listi već 11 tjedana.

Foto: Nikola Knežević