“Džepni Bog”, novi live singl/spot Hladnog piva s koncerta u Domu sportova
2. ožujka 2019.
Music Box (10959 Članci)
Podijeli

“Džepni Bog”, novi live singl/spot Hladnog piva s koncerta u Domu sportova

“Džepni Bog”, pjesma objavljena na albumu “Knjiga žalbe” 2007. godine dobila je službeni live spot. Nakon pjesme “Jednim osmijehom” Hladno pivo predstavlja i drugi službeni live spot s velikog koncerta održanog 3. ožujka u zagrebačkom Domu sportova, a objavljenom na Blu-rayu i dvostrukom CD-u u izdanju Croatia Recordsa.

Koncertni album “30 godina · Greatest Hits · Live” u režiji Marka Zeljkovića, a čiji je glazbeni producent Goran Martinac (Croatia Records Studio), vrhunski je audio-vizualni doživljaj. Potvrda da se radi o sjajnom izdanju stigla je i u vidu nominacije za nagradu Porin u kategoriji Najbolji koncertni album, a osim ove nominacije, suradnja s Josipom Lisac u pjesmi “Soundtrack za život” nominirana je u kategoriji Najbolja vokalna suradnja.

Cijela prošla godina bila je u znaku 30 godina Hladnog piva – dva rasprodana dana u Domu sportova, regionalna i skandinavska turneja, dva izdanja, pregršt intervjua i gostovanja. U ovoj godini Hladno pivo će biti poprilično koncertno aktivno, a onda slijedi povlačenje u garažu i studio i uživanje u onom što ih vuče naprijed sve ove godine – stvaranje novih pjesama.

Foto: Karla Matulina