IZVJEŠĆE: Dr. Alban i Ella klasičnom dance glazbom vratili nas u dobre stare devedesete
3. ožujka 2019.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

IZVJEŠĆE: Dr. Alban i Ella klasičnom dance glazbom vratili nas u dobre stare devedesete

U velikoj dvorani kluba Boogaloo u subotu je održan Mega 90’s party, s headlinerom Dr. Albanom i Ellom kao predgrupom.

Nakon što je prisutne zagrijao DJ Mlaky, oko 22:30 h, na pozornicu je izašla Ella, koja nas je, svojim nastupom i osobnošću, podsjetila zašto je bila dance kraljica devedesetih koje toliko volimo. “Iza ponoći”, “Deset puta”, “Ponekad ludujem”, “Nađi mi ritam ludi” te Ellina interpretacija omiljenih hitova devedesetih, poput “Ja ti priznajem” i “Nisi me bio vrijedan ti”, rasplesali su i raspjevali sve prisutne.

Oko ponoći se na pozornici pojavio Dr. Alban te svoj nastup otvorio pjesmom “Let The Beat Go On”, u pratnji dviju plesačica koje su energično pratile njegov nastup. “One Love”, “Sing Hallelujah” i neprikosnoveni hit “It’s My Life” praćeni su u glas. Dr. Alban se našalio s publikom da će mu oteti posao koliko dobro pjevaju te pozvao prisutne da svoje fotografije i video uratke s nastupa šalju na njegov Instagram profil. Nastup je, uz ovacije, završio ponovljenom izvedbom hita “It’s My Life”.

U moru pozitivnih vibracija, osoba koja je svakako zaokružila i održavala ovu večer u elementu bio je DJ Mlaky. Svojim odabirom najboljeg iz devedesetih određivao je ritam koji je publika s oduševljenjem prihvaćala.

Foto: Dino Ninković