Božo Vrećo se vraća na Tvrđavu sv. Mihovila u Šibenik!
4. ožujka 2019.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Božo Vrećo se vraća na Tvrđavu sv. Mihovila u Šibenik!

Umjetnik koji svoju umjetnost i živi, Božo Vrećo, vraća se na Tvrđavu sv. Mihovila, 7. kolovoza u sklopu nove koncertne sezone.

Božo je šibensku publiku već osvojio iskrenošću, prirodnošću, bogatstvom vokala i izvedbe na koncertu održanom prije dvije godine. Čini se da je ljubav obostrana jer je upravo Tvrđavu sv. Mihovila Božo odabrao da bude dio njegove svjetske turneje koja uključuje datume u Australiji, Amsterdamu, Berlinu, Münchenu i Beču. Bez sumnje je da će i njegov ovogodišnji nastup biti upamćen jer je spoj misticizma i realizma njegove glazbe kao stvoren za toplu ljetnu večer unutar zidina tvrđave.

Albumi “Moj sevdah” i “Pandora” u kratkom roku osigurali su mu status cijenjenog glazbenika i omogućili mu nastupe i suradnje s Miroslavom Tadićem, Markom Louisom, Vasilom Hadžimanovom i ansamblom Sudar Percussion među ostalima. Tragična “Lejlija”, energična “Pandora” ili mistična “Elma” prepoznatljive su ”na prvu” i to upravo zbog jedinstvenosti Božine interpretacije. Sva raskoš jedinstvene interpretacije tuge i boli sevdalinki do izražaja dolazi u pjesmama “Ko li noćas miluje ti kosu” ili “Meni si bila vrijedna”, s prošlogodišnjeg albuma “Melek”.

Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 150 kuna, a mogu se nabaviti na prodajnim mjestima šibenskih tvrđava: u City Pointu (ulica Don Krste Stošića 1, Šibenik), na blagajnama tvrđava sv. Mihovila i Barone te online u sustavima Eventim i Croatia Tickets.

Foto: Sead Šašivarević