Najavljen novi Flyaway festival u dvorcu Erdody u Kerestincu
6. ožujka 2019.
Music Box (10960 Članci)
Podijeli

Najavljen novi Flyaway festival u dvorcu Erdody u Kerestincu

„Pronašli smo mjesto mistično i izvan stvarnosti, mjesto gdje nema briga i problema. Još jednom ćemo preuzeti Dvorac Erdody i letjeti više, plesati jače, slaviti glasnije!“ – poruka je koju prenose organizatori  Flyaway Festivala, festivala u dvorcu iz 16. stoljeća.

 Nitko nije ni slutio da će se jedan zapušteni, ali impozantni spomenik kulture sa šarolikom poviješću pretvoriti u party arenu, no to se desilo prije nešto više od pola godine i bila je to večer za pamćenje. Nastupalo je preko 20 DJ-a, što domaćih, što stranih, a toliko energije i plesa nikada nije bilo viđeno u jednom malom mjestu zvanom Kerestinec.

15.6.2019. Flyaway Festival ponovno preuzima Dvorac Erdody i uz vrhunske DJ-e na tri floora ispisuje još jednu stranicu povijesti ove lokacije. Mistična i futuristička tema je nešto što organizatori spremaju, a jamče nadmašiti i sva očekivanja. U goste dolazi jedan od najboljih svjetskih techno producenata i DJa u pratnji najboljih regionalnih DJ snaga čija će nam imena otkriti uskoro. Vrhunski razglasni sistemi na tri floora, rasvjeta, specijalni efekti, live performansi i zavidna produkcija je nešto što vas očekuje i ove godine.

Limitirane povoljnije Early Bird ulaznice dostupne su online u sustavu Entrio i/ili na Entrio prodajnim mjestima. Sačuvajte datum, pridružite im se i uz vrhunsku glazbu budite spremni ponovno poletjeti!

Foto: Dino Ninković