ManGroove najavili najveći festivalski koncert do sada!
7. ožujka 2019.
Music Box (10971 Članci)
Podijeli

ManGroove najavili najveći festivalski koncert do sada!

Jedan od najkvalitetnijih domaćih pop bendova, Mangroove, na krilima posljednjeg albuma “Srce” i sjajnih kritika stiže na pozornicu našeg najvećeg open air festivala!

Mangroove su se na domaćoj sceni pojavili prije 15 godina, a nakon četiri albuma i brojnih uspješnih koncerata u Hrvatskoj te diljem regije etablirali su se kao jedan od najboljih domaćih pop bendova. Kreativni tandem Toni Starešinić i Željka Veverec su 2009. godine objavili album prvijenac Svijet za nas, dok su Put na mjesec objavili 2012., a to je ujedno i album koji im je osigurao prvu nominaciju za Porin za najbolji album klupske glazbe. Isti uspjeh ponovio je i treći album Sami kojeg su snimili u suradnji s producentom Zvonimirom Dusperom, a prošle godine su objavili četvrti album Srce koji je kritika proglasila jednim od najboljih albuma u 2018. godini. Album je donio hitove “Sanjala sam ljubav”, “Laka sam” i “Nada”, osvojili su dvije nominacije za nagradu Rock&Off, a nedavno su održali i veliku koncertnu promociju u Zagrebu. Njihov spoj soula, jazza, funka, popa i elektronike stiže i na INmusic festival #14 u lipnju ove godine, gdje će svirati uz bok najvećim imenima aktualne svjetske scene.

Mangroove se na INmusic festivalu #14 pridružuju impresivnom line-upu koji uključuje The Cure, Foals, Suede, Garbage, The Hives, LP, Kurt Vile & The Violators, Frank Turner & The Sleeping Souls, Sofi Tukker, Santigold, Peter Bjorn and John, Skindred, Zeal & Ardor te Edi East Trance Bluesu uz još mnoga glazbena imena i iznenađenja. INmusic festival #14 održat će se na već dobro poznatoj lokaciji jarunskih otoka u Zagrebu od 24. do 26. lipnja 2019. godine. U prodaji su trodnevne ulaznice za 14. INmusic festival koje se mogu nabaviti putem službenog INmusic webshopa po cijeni od 499 kn (+ troškovi transakcije), u preko 140 poslovnica OTP banke Hrvatska i u Dirty Old Shopu (Tratinska 18, Zagreb) po cijeni od 499 kn. Kamperske ulaznice za INmusic #14 dostupne su isključivo putem festivalskog webshopa po cijeni od 250 kn (+ troškovi transakcije) do isteka zaliha.

Foto: Nikola Knežević