Norveška pop senzacija Sigrid objavila debitantski album “Sucker Punch”!
11. ožujka 2019.
Music Box (10959 Članci)
Podijeli

Norveška pop senzacija Sigrid objavila debitantski album “Sucker Punch”!

Talentirana Norvežanka u dvije je godine na krilima hitova poput “Strangers” i “Don’t Feel Like Crying” potvrdila status jedne od najsnažnijih mladih sila skandinavskog popa.

“Sucker Punch” donosi kolekciju uzbudljivih pjesama koje pomiču granice suvremene pop glazbe. “Na ovom se albumu nalaze balade, pjesme o prijateljstvu, o ljubavi, pa čak i o poslovnom svijetu. Teme su raznolike. Pop je žanr koji ima toliku tematsku širinu, osjećam se kao da mi nudi slobodu i prostor da pišem i stvaram štogod mi padne na pamet.”, komentirala je pjevačica. Na albumu se našao i singl “Strangers”, himničan pop hit čiji je službeni spot na YouTubeu do danas skupio više od 44 milijuna pregleda:

Ono što Sigrid čini autentičnom njena je pozitivna i iskrena vizija glazbe, kao i buntovnost koju s lakoćom pretače u vlastite pjesme. To je pokazala i hitovima „Don’t Kill My Vibe“, Sucker Punch“, “Don’t Feel Like Crying” i hvaljenim EP izdanjem „RAW“. Te su joj uspješnice omogućile nastupe na nekim od najprestižnijih događaja u svijetu – Royal Variety Performance i dodjela Nobelove nagrade za mir.

Sigrid Solbakk Raabe rođena je 1996. godine u Norveškoj. Glazbenu je karijeru započela 2013. godine debitantskim singlom „Sun“. Još prije objave debitantskog albuma nastupala je na brojnim popularnim festivalima kao što su ReadingGlastonbury i Coachella. Svojim talentom i predanošću osvojila je prvo mjesto prestižne BBC Sound of 2018 ankete u kojoj su sudjelovali glazbeni kritičari. Broj streamova još je jedan od brojnih pokazatelja njene popularnosti – pjevačica ih je do sad sakupila više od 570 milijuna.

Sigrid je početkom ožujka započela veliku europsku turneju tokom koje će nastupati uz velika imena kao što su George Ezra i Maroon 5.