Goran Bregović najavio veliki koncert na Snežnom stadionu u Sloveniji!
13. ožujka 2019.
Nikola Knežević (2787 Članci)
Podijeli

Goran Bregović najavio veliki koncert na Snežnom stadionu u Sloveniji!

Na nekadašnji Dan mladosti, na najvećoj slovenskoj pozornici, nastupit će svjetska ikona balkanske glazbe, Goran Bregović.

Glazbenik, skladatelj, balkanska i svjetska rock zvijezda impresionirat će prirodni amfiteatar pod mariborskim Pohorjem, gdje dolazi s Orkestrom za vjenčanja i sprovode. Bend pod Bregovićevom palicom oduševit će publiku istinskim balkanskim ritmovima. Svojim vlastitim zvukom i univerzalnim glazbenim pristupom uspio je predstaviti svoja djela raznim kulturama diljem svijeta – bez obzira na rasu, spol, dob i religiju. Bregović je jedan od rijetkih glazbenika iz bivše Jugoslavije koji se može pohvaliti nastupom na najkultnijim prostorima ovoga svijeta, kao što su londonski Royal Albert Hall, pariška L’Olympia, Opera House u Sydneyu ili Carnegie Hall.

Ne propustite spektakl u najvećem prirodnom amfiteatru u Sloveniji, a na dan svoje mladosti zabavite se i plešiteu  pod veselim ritmovima svjetski poznatog skladatelja i njegovog orkestra. Koncert je na rasporedu 25. svibnja, a ulaznice su krenule u prodaju u srijedu, 13. ožujka na prodajnim mjestima Eventima.