“Moram da se skuliram” – poručuje bend Ti, ja i moja mama
21. ožujka 2019.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

“Moram da se skuliram” – poručuje bend Ti, ja i moja mama

Nakon što su krajem prošle godine izdali album prvijenac “Teška kao dno”, koji je proglašen jednim od najzanimljivijih izdanja godine, grupa Ti, ja i moja mama ne staje s kreativnim radom. Singl “Moram da se skuliram” uzeli su s još aktualnog albuma te za njega snimili video uradak.

Četvrti singl s albuma na nježno ironičan način progovara o pokušaju da se saberemo, vratimo sebi, razlučimo važno od nevažnog. Stihovi “Ako malo nije dovoljno, ništa nije dovoljno” sumiraju ideju pjesme. Kroz pop u kojem dominiraju nešto tamniji tonovi, u pjesmi “Moram da se skuliram” Ti, ja i moja mama spajaju zvuk ’80-ih s modernim indie popom te jednom melankoličnom notom najavljuju dolazak proljeća.

Glazbu i tekst napisala je Ana Opalić, na aranžmanu je radio cijeli bend, dok je miks odradio Dražen Gavrilović u Studio Pod.room, a za mastering je bio zadužen Pavle Miholjević.

Što se dogodi kada se spoji stara i nova postava benda U pol’ 9 kod Sabe? Još jedan bend neobičnog imena – Ti, ja i moja mama. Bend je osnovan u proljeće 2015., a čine ga Martina Zvonić (vokal), Ana Opalić (klavijature), Sandra Sobočanec (gitara), Helena Ernoić (bas) i Berko Muratović (bubanj).