Glazbena atrakcija Thievery Corporation najavila veliki koncert na beogradskom Tašmajdanu
23. ožujka 2019.
Music Box (10956 Članci)
Podijeli

Glazbena atrakcija Thievery Corporation najavila veliki koncert na beogradskom Tašmajdanu

Vrhunska svjetska glazbena atrakcija Thievery Corporation održat će veliki ljetni koncert u Beogradu 26. lipnja na stadionu Tašmajdan!

Beograđane očekuje istinski zvučni i rasplesani spektakl moćne live postave benda Thievery Corporation, čiji je osnivač, producentski i autorski duo Rob Garza i Eric Hilton, zaslužan za nastanak čitavog podžanra elektroničke glazbe oplemenjene upotrebom reggaea, duba, hip-hopa, downtempa, indijskog trip-hopa i bossa nove, a što možemo osjetiti u pjesmama “The Richest Man In Babylon”, “Sweet Tides”, “Lebanese Blonde”, “Until the Morning”, “Letter To the Editor”…

“Ponekad ljudi pretpostave da će to biti neki chill out, hotel loungey vibe. Ali onda kad dođu na naš nastup u stvarnosti dobiju nešto što posjeduje energičnost i intenzitet. Nešto što ima dosta energije”, objašnjava Garza koncertnu privlačnost i moć Thieveryja.

U svijetu glazbe američki Thievery Corporation je fenomen za sebe. Kako drugačije objasniti planetarno uspješnu karijeru bez radijskih hitova, visokobudžetnih spotova i podrške velikih diskografskih kuća, a opet s koncertima diljem svijeta, uz headlinerske nastupe na mega festivalima kao što su Coachella i Lollapalooza, kao i milijunskim nakladama albuma i pregledima na YouTube-u?!

“Nikad nismo pokušavali pronaći naše mjesto u glazbenoj industriji. Počeli smo stvarati glazbu u (klubu) Eighteenth Street Lounge sa slučajnim komadima glazbene opreme među gajbama s pićem. Pristup glazbi kao producentski duo dopustio nam je da se nikad ne osjetimo ograničenima na samo jedan određen zvuk, pa smo prešli mnoge fascinantne glazbene predjele”, objašnjava Garza.

Ulaznica za koncert Thievery Corporationa 26. lipnja na Tašu u pretprodaji koštaju 2.000 dinara (odvojeni su parter i tribine) preko www.tickets.rs.