INDIREKT FESTIVAL: Jeste li spremni za još jedan izlet u nepoznato?
28. ožujka 2019.
Music Box (10919 Članci)
Podijeli

INDIREKT FESTIVAL: Jeste li spremni za još jedan izlet u nepoznato?

Indirekt music&art festival prva je stanica bogate ljetne festivalske sezone, a pred vaše uši i oči dovodi najatraktivnija domaća i regionalna imena glazbene i art scene već sedmi put zaredom.

Ove godine nastavlja osvjetljavati put nezabvyisnim umjetnicima poput simbola mu, najstarijeg svjetionika na Jadranu, s kojega puca pogled na borove šumice idiličnog kampa Veli Jože. Da, tamo se sve to događa. I događalo se jer se više od 150 europskih i domaćih bendova, 60-ak likovnih umjetnika i književnika predstavilo na Indirektovim pozornicama. Novi talenti dolaze ovoga lipnja, a među raznovrsnim domaćim i inozemnim imenima, svako će uho i oko pronaći nešto za sebe.

Line up je sastavljen kao jelovnik u ekskluzivnom restoranu, a u prvom se slijedu poslužuje 5 izvođača iz 5 država, Slovenije, Mađarske, Srbije, Hrvatske i Austrije. Možda mnoge od njih ne poznajete, no vrlo skoro bi mogli naći svoje mjesto među najdražima. Tako to obično biva na Indirektu. A prva potvrđena imena su Koala Voice, slovenski  dinamični projekt s punk stavom i pop prizvukom, zatim mađarski sinonim za beach&surf vibru, Skeemers, genijalni srbijanski bend Igralom, domaće osvježenje Porto Morto, te austrijski trio Tents.

Stoga, od 6. do 8. lipnja budite na još jednom izdanju najboljeg malog festivala u Hrvatskoj!

Interesantna je činjenica da će mađarski skeemers biti predgrupa za Sugar Candy Mountain (SAD) u Budimpešti, a u Zagreb Amerikanci stižu 12. travnja u klub Klub. na zagrijavanje za Indirekt Festival, gdje će im podršku pružiti domaći surf rockeri Pseća Plaža. Organizatori poručuju da će se na toj Indirekt večeri u Zagrebu moći nabaviti i povoljniji festivalski paketi koji uključuju smještaj i prijevoz do festivala, koji je kao i svake godine – BESPLATAN.