Rolling Stonesi odgodili 17 koncerata zbog bolesti Micka Jaggera!
30. ožujka 2019.
Music Box (10960 Članci)
Podijeli

Rolling Stonesi odgodili 17 koncerata zbog bolesti Micka Jaggera!

U tijeku je sjevernoamerička turneja jednog od najvećih bendova u povijesti rock and rolla, The Rolling Stonesa, no zbog bolesti frontmena Micka Jaggera morali su odgoditi čak 17 koncerata.

“Mick Jagger je savjetovan od strane liječničkog tima da ne može nastaviti turneju i da se treba prije povratka na pozornicu izliječiti”, rekli su predstavnici benda u službenoj objavi. Nije opisano o čemu se točno radi i zbog čega Mick treba hitno liječenje, ali se očekuje ga će se uskoro u potpunosti oporaviti. 17 datuma, od Miamija 20.4. do Ontarija 29. srpnja, odgođeno je.

Mick je rekao kako je savjetovan da odgodi neke koncerte i kako će se jako potruditi da se što prije vrati na pozornicu.

Inače, nedavno su nakon više od pet desetljeća profesionalne karijere najavili “Honk” – novu kompilaciju koja će na jednom mjestu okupiti njihove najveće hitove koji su ispisali neke od najvažnijih stranica glazbene povijesti. „Honk“ će obuhvaćati prepoznatljive hitove, klasike i favorite obožavatelja, od 1971. do 2016. godine, zaključno s Grammyjem nagrađenim „Blue & Lonesome“, dok će deluxe izdanje sadržavati i dodatnih 10 live-snimaka pjesama izvedenih na njihovim stadionskim nastupima diljem svijeta. Na standardnoj verziji kompilacije će se naći 36 pjesama, a možemo ju očekivati 19. travnja ove godine.

Foto: Promo