Hladno pivo, Brkovi i Goblini za Međunarodni dan pobjede nad fašizmom u Banjoj Luci
31. ožujka 2019.
Music Box (10954 Članci)
Podijeli

Hladno pivo, Brkovi i Goblini za Međunarodni dan pobjede nad fašizmom u Banjoj Luci

I ove godine povodom obilježavanja Međunarodnog dana pobjede nad fašizmom, UG Sloboda organizira događaj pod nazivom “Živjeti slobodno” u okviru kojeg će biti održani brojni kulturni sadržaji.

Cilj ovog događaja je da se kod mladih ljudi razvije vrijednost za njegovanje tradicije antifašizma. Ovaj događaj u posljednjih 6 godina realizacije okupio je veliki broj mladih ujedinjenih u ovoj ideji, te je kroz brojne kulturno – obrazovne sadržaje, koncerte, predstave, promocije, panel diskusije s interesantnim sudionicima, omogućio da razviju svijest i pozitivnu ideju u očuvanju antifašističkih vrijednosti.

U okviru programa Živjeti slobodno, 8. svibnja na banjalučkoj tvrđavi Kastel održat će se središnji koncertni događaj na kojem će nastupiti neki od najpoznatijih regionalnih bendova Hladno pivo, Brkovi i Goblini.

“Imajući u vidu da je glazba jedan od glavnih pokretača pozitivnih misli i ideja, i ove godine očekuje se dobra atmosfera uz puno pozitivne energije i želje da Banja Luka bude mjesto okupljanja svih onih koji prepoznaju i teže širenju ideje antifašizma”, kažu organizatori.

Cijena ulaznice u pretprodaji za ovaj događaj je 7 KM (ograničeni broj). Prodajna mjesta su Trg Krajine i prodajni sistem kupikartu.ba.

Foto: Matija Purgar