Krug i Kultur Shock ovog tjedna u riječkom Pogonu kulture
2. travnja 2019.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Krug i Kultur Shock ovog tjedna u riječkom Pogonu kulture

U petak, 5. travnja 2019. godine s točnim početkom u 22 sata, Pogon kulture ugostit će KRUG – EKV official tribute band iz Beograda.

Nekadašnji članovi originalne postave bubnjar Marko Milivojević i basista Dragiša Uskoković – Ćima s bandom Krug zasvirati će u čast najvećeg art rock banda na ovim prostorima – Ekatarine Velike.
Kao posebni gost na gitari pridružit će im se i legendarni producent, koji u svojem CV-u ima suradnje sa EKV-om, Azrom i Električnim Orgazmom – Teodor Jani.

Ulaznice se mogu nabaviti u pretprodaji po 40 kn u Dallas Music Shop Rijeka, The Beertija – Rijeka te online na www.entrio.hr. Ulaz na dan koncerta će iznositi 60 kn.

U subotu 6. travnja, nakon pet godina, u Rijeku (Pogon kulture) vraća se Kultur Shock i to s novim albumom ”D.R.E.A.M.”, koji će premijerno predstaviti riječkoj publici. Američki bend predvođen Sarajlijom Ginom, čiji koncerti su tsunami energije i emocija i čiji je stil teško definirati – gypsy punk premazan rock, sa metal i sevdah momentima.
Ulaznice u pretprodaji po 70 kn mogu se nabaviti na šanku The Beertije na Trsatu, u Dallas music shopu te online na entrio.hr. Ulaz na dan koncerta će iznositi 90 kn.