Barbara Munjas odličnim  singlom “RIght Place & Right Time” najavljuje debi album!
19. travnja 2019.
Music Box (10971 Članci)
Podijeli

Barbara Munjas odličnim singlom “RIght Place & Right Time” najavljuje debi album!

Barbara Munjas predstavlja videospot za svoj drugi singl pod imenom “Right Place & Right Time”. Pjesma će se, kao i uvodni singl u materijal “Men”, naći na Barbarinom prvom samostalnom izdanju koje izlazi do kraja godine pod etiketom Street Pulse Music. 

“Right Place & Right Time” snimljena je u Rojcu u Puli, u nekadašnjem studiju Partyzan. Produkciju potpisuju Alen Bernobić i Marijan Jelenić, a mix i master Perica Šuran. Barbara je autor teksta i glazbe, a Alen Bernobić također potpisuje i aranžman pjesme. Pjesmu su osim Barbare (vokal, gitara) i Alena (klavijature, bas, truba) još snimali Marko Kalčić na bas gitari, Goran Salvi na bubnju, te Ivan Šugar na saksofonu. Videospot za pjesmu režirao je Sonicyut, a snimljen je u Trstu, Funtani i Opatiji.

“Našli smo se na pravom mjestu u pravo vrijeme i tako je nastala ova razigrana pjesma koja pršti vedrinom i zvukovima nekih prošlih vremena, onih iz doba kada smo rođeni… Prekrasno mi je bilo pratiti sazrijevanje ove pjesme, pojavila se kao i svaka druga, na gitari, a pretvorila se u meni nešto zaista posebno i drugačije od svega što smo dosad snimili. To su čari zajedničkog kreativnog rada, svatko u pjesmu unese dio sebe i ostavi trajni pečat trenutka. Synth zvukovi i asocijacija na 80e se prožimaju kroz cijelu pjesmu, a i video uradak je u tom stilu, inspiriran jugoslavenskom pop-rock scenom 80ih, ali ne isključivo time obzirom da su u videu citirane scene iz video spotova Cindy Lauper i Queen. Bilo mi je izuzetno zadovoljstvo na spotu ponovo surađivati sa super talentiranom i kreativnom ekipom iz talijanskog Sonicyuta!” – Barbara