Death metal ravno iz pakla u Močvaru zahvaljujući bendovima Krypts i Jupiterian
23. travnja 2019.
Music Box (10971 Članci)
Podijeli

Death metal ravno iz pakla u Močvaru zahvaljujući bendovima Krypts i Jupiterian

Abyssal Booking u suradnji s Nasty Events i klubom Močvara predstavlja pakao za početak kraja proljeća!

Na vrućoj pozornici Močvare predstavit će se Krypts, fuzija pravog finskog death metala i doomčine, a koji postoje već 11 godina i odrokali su na desetke gigova diljem Europe. Iza sebe imaju dva fenomenalna albuma, dva EP-ja i jedan demo. Na proljeće objavljuju novi, treći album za Dark Descent Records koji unazad par godina samo niže luda izdanja undergrounda i sve je više izraženiji.

Ove vruće večeri nastupit će i brazilski bend Jupiterian, relativno mlad, no, kako kažu organizatori, vrlo zajeban bend. Spora, teška, opresivna i crna doomčina iz Sao Paola također po prvi puta dolazi kod nas u grotlo pakla.
“Cvlt Nation” je njihov album Aphotic iz 2015. godine koji je završio na popisu najboljih doom metal albuma godine, a album “Terraforming” proglašen je najboljim doom metal albumom 2017. godine!

Ovo im je druga europska turneja s Kryptsima, a jedna od zanimljivih anegdota je da su svirali na NRW Death festu u Wermelskirchenu (GER) što je nakon 14 godina postojanja festivala prvi put da je neki doom metal bend kročio na njihov stage!

Koncert u Močvari je 7. svibnja, a upad je 65 kuna. Ulaznice će se moći kupiti na dan koncerta na blagajni kluba. Rezervacije ulaznica moguća je na e-mail abyssalbookingmetal@gmail.com

Sve osobe mlađe od 18 godina (uz predočenje osobne iskaznice) i uz pratnju odrasle osobe imat će besplatan upad na koncert.