Antivalentinovo #3
10. veljače 2018.
Nikola Knežević (1912 Članci)
Podijeli

Antivalentinovo #3

Učitavanje mape...

Datum/Vrijeme
Date(s) - 10/02/2018
19:30 - 23:30

Lokacija
Dom sportova

Kategorije


ANTIVALENTINOVO 3 održat će se u subotu, 10. veljače 2018. u maloj dvorani Doma sportova.  Ovoga puta će uz začetnike i rezidente Antivalentinova LET3, nastupiti još dva super-headlinera i još jedan bend u ulozi posebnih gostiju, pa nas tako i ove godine čeka peterosatni koncertni spektakl. Prvi super-headlineri Antivalentinova 3 su TBF, jedan od najcjenjenijih domaćih bendova koji će se, poglavito uz live izvedbe svojih hitova kao što su ‘Veseljko’, ‘Guzice i sise’, ‘Mater’, ‘Fantastična’ i drugi, sasvim sigurno na pozornici i pred publikom Antivalentinova osjećati kao riba u vodi!

EDO MAAJKA – Jedan od najpopularnijih izvođača domaće hip-hop scene na Antivalentinovo 3 dolazi pojačan bendom vrsnih glazbenika. Bend koji se već uspješno predstavio na nekoliko Edinih koncerata, kao i na onom početkom godine u rasprodanoj Tvornici, čine Mario Rašić, jedan od ponajboljih basista u Hrvatskoj, Yogi Lonich, gitarist koji je svirao s Chrisom Cornellom, Mitchom Mitchellom, Billyjem Coxom, Toni Starešinić, vodeći član bendova Chui i Mangroove, te talentirani bubnjar Mirsad Dalipi.

Na Antivalentinovo dolazi i Demolition Group koji stvaraju energičan spoj elektronskih i akustičnih ritmova, rock i funk gitara, neurotičnog saksofona i arhaičnih vokala. New Musical Express je još devedesetih godina prošlog stoljeća napisao: ‘Oni izgledaju i zvuče kao da Dr. Feelgood poslije 18 piva sviraju jam-session s roudijima Killing Jokea.’

ULAZNICE:
– za dvije osobe:
140kn do 31.12. / 160kn do 10.02.

– za jednu osobu:
80kn do 31.12. / 90kn do 10.02.

PRETPRODAJA:
– Eventim: https://goo.gl/kikq5g
– Dirty Old Shop (Tratinska 18, zg)
– Dallas Records (Paromolnska 49/1, zg)
– Rockmark (Berislavićeva 13)
– Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2)
– http://www.eventim.hr/hr/outlets/