Jinxi u Domu sportova!
4. svibnja 2018.
Nikola Knežević (1955 Članci)
Podijeli

Jinxi u Domu sportova!

Učitavanje mape...

Datum/Vrijeme
Date(s) - 04/05/2018
20:00 - 23:30

Lokacija
Dom sportova

Kategorije


Jinxi pripremaju veliki koncert 4.5.2018. u Domu sportova!

Koncert će biti održan točno godinu dana od rasprodanog koncerta u Tvornici kulture, kada su premijerno predstavili dugoočekivani album – ‘Pogrebi & Pomiriši’!

Od prvog velikog hita Jinxa ‘Smijem se’ prošlo je već punih dvadeset godina, a iako u početku nije bilo ‘Easy’, Jinxi danas opravdano nose titulu jednog od najprepoznatljivijih i najpopularnijih domaćih bendova koji i dalje svojim uspješnicama osvajaju srca publike.

Od ‘Brazila’, ‘Ljeta’, ’Na plaži’, ‘Koliko suza’, ‘Tamo gdje je sve po mom’, preko ‘Na čemu si ti’, ‘Da smo se voljeli manje’, ‘Jesmo li dobro?’, ‘Maradona’ i brojnih drugih, Jinxi su svojom prepoznatljivom verzijom alt-popa uvijek iznova potvrđivali svoj status na sceni, što danas cijene ne samo oni koji ih prate od njihovih početaka, već i nova, mlada generacija publike.

Veliki koncert u Domu sportova bit će zasigurno jedan od najočekivanijih nadolazeće koncertne sezone i prilika da Jinxe vidimo na velikoj pozornici u punom sjaju!

Ulaznice su dostupne već od petka, 8.12. u sustavu Eventima, a svoje ‘Early bird’ ulaznice potražite do 14.1.2018. ili do isteka zaliha. U pretprodaji će se prodavati od 15.1. do 15.3., a od 16.3. pa do koncerta ulaznice će se prodavati po redovnoj cijeni.

CIJENE ULAZNICA:

EARLY BIRD

PARTER | 70 kn

TRIBINA | 85 kn

PRETPRODAJA

PARTER | 90 kn

TRIBINA | 105 kn

REDOVNA

PARTER | 100 kn

TRIBINA | 115 kn