Krešo Bengalka u KSET-u!
17. studenoga 2017.
Nikola Knežević (1823 Članci)
Podijeli

Krešo Bengalka u KSET-u!

Učitavanje mape...

Datum/Vrijeme
Date(s) - 17/11/2017
20:00 - 23:30

Lokacija
KSET

Kategorije


Krešo Bengalka u sklopu svoje regionalne turneje posjetit će zagrebački KSET u petak, 17.studenog 2017.

Ime Krešo Bengalka zasigurno ne treba predstavljati onima koji su ikad izgovorili riječ “slušam” i “rap” u istoj rečenici. Ako ste pak dio onih koji ne prate toliko domaću rap scenu i ne znaju koliko je trenutno jaka hrvatska hip hop zajednica, Krešo je institucija tvrdoće, njegove pjesme se lajkaju prije nego se poslušaju, a njegovi spotovi se gledaju ispod deke s triput zaključanim bravama. Za njega je ugledni časopis Pitchfork nedavno napisao: “Pennywise je naspram Kreše Bengalke poput Ronald McDonalda.”

Krešo Bengalka – Šta ćeš

Nakon odlične pjesme “Šta ćeš?” koja je već sad premašila 440k pregleda, objavljuje treći singl Nokturno kao najavu svog drugog albuma “Split Zoo” koji izlazi u veljači iduće godine. Krešo tako nastavlja s postavljanjem pravila ove rap igre, još od izlaska prvog foldera, te ruši rekorde, a u prilog tome govori i činjenica da je najnoviji spot pogledan 100k puta u samo tjedan dana. Brojke koje mnogi domaći glazbenici ne dostižu niti u prvih godinu dana Krešo obori ko prvo misto u Radošiću.

Krešo Bengalka – Nokturno

Dakle očekujemo 2 sata lomljenja vratova, album Finale, pregršt već znanih hitova ostalih Krešinih projekata (Kiša metaka, Krešo i Žuvi), kao i prvo testiranje “Šta ćeš” & “Nokturno” na klupskom razglasu. Šta ćeš kad ti pustimo Krešu u klubu nego plakat.

Karte se po pretprodajnoj cijeni od 40 kn mogu kupiti u KSET-u i Dirty Old Shopu, a na dan koncerta bit će potrebno izdvojiti 50 kn.