21. travnja 2017.
Nikola Knežević (1500 Članci)
Podijeli

Triestri, Riđi Riđ i Buntai – trostruka promocija

Učitavanje mape...

Datum/Vrijeme
Date(s) - 21/04/2017 - 22/04/2017
21:00 - 0:30

Lokacija
Tvornica kulture

Kategorije


Trostruka promocija novih hip-hop / trap albuma koje potpisuju Triestri, Riđi Riđ i Buntai zakazana je u zagrebačkoj Tvornici kulture u petak 21. travnja 2017.

Tvornica sve više postaje dom, ne samo hrvatskog, već i regionalnog repa, pa se nakon Drito iz Tvornice festivala priča nastavlja s hip-hop / trap koncertima, a uz tri promocije albuma ovo je ujedno i promocija nove supergrupe.

Triestri – promocija “Gram Turizlo” mixtapea
U pauzi između objave novih materijala i albuma, dečki iz High5 i KUKU$ su se okupili oko zajedničkog projekta Triestri, a njihov prvi single “Udari” ujedno je i najavna pjesma s prvog mixtapea “Gram Turizlo”.

Triestri – “Udari”
https://www.youtube.com/watch?v=_k3PCBqtjAY

Triestri ime je možda novitet u koncertnim aktivnostima, ali članovi bande, cijeli High5 i KUKU$ Klan, su više nego dovoljni razlozi za velika očekivanja od ovog i budućih nastupa i zajedničkih angažmana. Ususret koncertnoj promociji u Tvornici, novi mixtape će se službeno moći poslušati u Klubu 03. ožujka samo od 23:50 do 00:40, nakon čega će biti i dostupan za besplatno skidanje.

Facebook – Triestri
Youtube – https://www.youtube.com/tr33zmusic

Riđi Riđ – promocija “Čvarci od Marcipana”

Riđi Riđ, reper iz High5-a i Triestri bande, objavio je svoje prvo solo izdanje, EP nazvan “Čvarci od marcipana” koje će koncertno promovirati u Tvornici. EP sadrži ukupno osam pjesama i, premda drugačiji od radova u njegovim matičnim bendovima, utvrđuje status jednog od najboljih repera novije generacije. Na izdanju je okupio sjajnu postavu suradnika, a produkciju potpisuju Koolade, Denz, Rinoma, Strapazoot, Miyamoto Usashi i Some1Else, dok je autor naslovnice sjajni Glitchboy2000.

Riđi Riđ – “Čvarci od Marcipana”
https://www.youtube.com/watch?v=p-hjVSCu5-g

Bandcamp
https://tr33z.bandcamp.com/album/ri-i-ri-varci-od-marcipana-ep
Facebook – Riđi Riđ

Buntai – promocija “10 000” mixtapea

Zagrebačka trap grupa Buntai, nastala krajem 2015. te je počela djelovati kao “Undead Squad”. Čine ju vokali Tajo i I ¥UNG BUD€ i producent DeepSix, a ono što ističe njihov zvuk na hrvatskoj sceni je intenzivan utjecaj modernije američke “Dirty South” trap scene pomiješane s domaćim i osobnim stilovima. Buntai su do sada uz solo koncert nastupili kao podrška uz High5 i KUKU$, te su ih pratili i na Drito iz Tvornice festivalu. Ovoga puta nastup će biti promocija mixtapea “10 000”.

BUNTAI x High5 x KUKU$ – “Mrak Chapman”
https://www.youtube.com/watch?v=44eVFhUMITg

Facebook- Buntai
Youtube
https://www.youtube.com/channel/UC_QT90CPPQPsTg96EXpdMmQ

Ulaznice

Ulaznice u su u pretprodaji po 40 kn, dok će na dan koncerta cijena iznositi 50 kn.

Službena prodajna mjesta:
Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1
Aquarius CD shop, Varšavska 13, Zagreb
Atlas Arena centar, Ulica Vice Vukova 6, Zagreb
Dancing Bear, Gundulićeva ul. 7, Zagreb
Dirty Old Shop, Tratinska 18, Zagreb
Record Store, Tkalčićeva 34, Zagreb
Rockmark, Berislavićeva 13, Zagreb
www.entrio.hr