Valentinovo u Lisinskom
14. veljače 2018.
Nikola Knežević (1818 Članci)
Podijeli

Valentinovo u Lisinskom

Učitavanje mape...

Datum/Vrijeme
Date(s) - 14/02/2018
20:00 - 23:30

Lokacija
Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog

Kategorije


Pripremite se za uzbudljivu večer i dvostruki koncert na jednom mjestu. Na Valentinovo, 14. veljače Lisinski će ljubavlju ispuniti dva benda – Pavel i Detour!

Najavljujemo pravu koncertnu poslasticu na kojoj će predvodnici domaćeg popa udružiti snage i na pozornici hrvatskog hrama glazbe naizmjence izvoditi koloplet svojih najuspješnijih songova. U skladu s prigodom, bit će to The best of večer s posebno odabranim repertoarom, ali i gostujućim glazbenicima.

Detour je danas prepoznatljiv među poklonicima kvalitetnog, suvremenog, elektroakustičkog pop-zvuka, bržeg i plesnijeg ritma, obogaćenog povremeno drum’n’bassom i ponekom country notom. Treći studijski album A što ak’ ja… pokazao se prijelomnim u njihovu djelovanju, katapultirajući ih u status velike glazbene pop-atrakcije u regiji. Album s hit singlovima Srce veliko, Snijeg, Daleko i Plešem sama, osigurao je Detouru visoka mjesta u većini godišnjih izbora te Porina za najbolji pop-album u 2014. godini. Početkom 2016. godine frontmen grupe Nenad Borgudan potpisuje možda najuspješniji uradak u svojem autorskom djelovanju, pjesmu Zaljubila sam se koja im je 2017. donijela još jednog Porina, i to u kategorijama Pjesma godine i Najbolja izvedba grupe s vokalom.

Ništa manje uspješan Pavel, predvođen autorom Aljošom Šerićem, već deset godina svojim pjesmama pretežito akustičnog pop-izričaja uljepšava eter domaćih radiopostaja. Njihove su pjesme među najemitiranijim pjesmama prema godišnjim službenim listama. Posebno se to odnosi na Poslije nas i Čuvaj me, za koju su osvojili Porina za Aranžman godine. Svakim albumom dobivaju izvrsne kritike, kao i brojne nominacije za prestižne kategorije diskografske nagrade Porin (Pjesma godine i Album godine). Ako se pita publika, pjesma Zbog tebe, do danas je sigurno jedan od njihovih najvećih hitova, a publika u Lisinskom imat će priliku uvjeriti se i zašto.

Prepustite se ljubavi, prepustite se Pavelu i Detouru!

Jedan osjećaj, dva doživljaja – provedite Valentinovo u Lisinskom!