Loading Događanja

« All Događanja

  • Ovaj događaj je prošao.

Alen Vitasović u Saxu!

19. listopada 2018. @ 20:00 - 20. listopada 2018. @ 23:00 CEST

Aleneeee, Aleneee, Aleneee! I tako bezbroj puta tijekom večeri. Tko to nije doživio u Saxu, ne zna kakve je trnce propustio, ali evo prilike da se ta velika greška ispravi. I to čak dvije.

Istinska ikona i velikan hrvatske glazbene scene Alen Vitasović slavi 25 godina svoje karijere. A gdje drugdje nego u Saxu koji pak slavi 20 godina postojanja. Dakle, dvije obljetnice, dvije nezaboravne fešte. Pribilježite u svoje rokovnike 19. i 20. listopada jer ovo ne želite propustiti. Informacije o pretprodaji bit će dostupne uskoro.

Saksofon, klavijature, harmonika i flauta samo su neki su od instrumenata koje je svirao ili svira multitalentirani Alen. U 25 godina solo karijere izbacio je brojne uspješnice kao što su „Ja ne moren bez nje“, „Jenu noć“  i „Ja ne gren“. Brojne su zanimljive priče i kurioziteti vezani uz njega, a jedna od njih je svakako činjenica da je 1997. odlukom predsjednika Tuđmana dobio Red Danice hrvatske s likom Marka Marulića za osobit doprinos kulturi. Svaki njegov nastup priča je za sebe i svojevrsna katarza za sve prisutne, sigurno će tako biti i ovaj put. Gušti su gušti, gušti su u Saxu na nezapamćenom duplom spektaklu uz Alena Vitasovića i njegov uvijek dobro raspoloženi bend.

Detalji:

Početak:
19. listopada 2018. @ 20:00 CEST
Kraj:
20. listopada 2018. @ 23:00 CEST

Lokacija

Sax – klub hrvatskih glazbenika
Palmotićeva ulica 22
Zagreb, 10000 Croatia (Local Name: Hrvatska)
Pogledaj na Google maps-u