Loading Događanja

« All Događanja

  • Ovaj događaj je prošao.

Brit Floyd u Tvornici kulture

11. studenoga 2019. @ 21:00 - 23:00 CET

Premda su više puta nastupili u Hrvatskoj i premda ne pratimo tribute bendove, Pink Floyda nikada dosta u bilo kojem obliku. 

Iako kažu da u svetinju ne treba dirati, Brit Floyd je zaista najbliži originalu te jedini koji koristi produkciju najbližu onoj koju je koristio Pink Floyd, a cifre takve produkcije dosezale su i milijun dolara. Nakon prošlogodišnjeg gostovanja u Rijeci u sklopu “Eclipse World Toura” Brit Floyd sada dolaze u Tvornicu kulture gdje će nastupiti 11. studenog. Za sada još nisu ulaznice u prodaji, no vjerujemo kako će obožavatelji Pink Floyda požuriti po njih čim saznaju prve informacije. Em kako bi još jednom evocirali uspomene na jedan od najboljih sastava u povijesti glazbe, em kako bi isplivali još svježi osjećaji nakon nedavnog gostovanja Rogera Watersa u Areni Zagreb.

Cijenio netko tribute bendove ili ne, volio netko Brit Floyd ili ne, ovo je koncert koji rado preporučujemo. Kako zbog bogate ostavštine Davida Gilmoura, Rogera Watersa, Syda Barretta i ostatka ekipe Pink Floyda, tako i zbog glazbenog spektakla kojeg Brit Floyd itekako znaju isporučiti i zbog kojeg pune dvorane diljem svijeta. Neki od članova benda bili su dio The Australian Pink Floyd Showa koji je također bio u Hrvatskoj te su odlučili osnovati još bolji tribute – Brit Floyd. Dobrodošli još jednom!

Detalji:

Datum:
11. studenoga 2019.
Vrijeme:
21:00 - 23:00 CET

Lokacija

Tvornica kulture
Šubićeva 2
Zagreb, 10000 Croatia (Local Name: Hrvatska)
Pogledaj na Google maps-u