Loading Događanja

« All Događanja

God Is an Astronaut u Močvari

24. svibnja @ 21:00 - 23:00 CEST

Rado viđeni gosti u ovim krajevima, irski post rock velikani spremaju se za povratak u Zagreb. 

Još je svježi njihov spektakularan nastup na otvorenju šestog izdanja riječkog Impulse festivala (Pogon kulture, 2018.), a zasigurno audiovizualni show se sprema i Zagrebu, dodajući činjenicu da će im to biti već četvrto gostovanje u glavnome gradu. Vjerne fanove ovoga puta očekuje posebna set lista. Naime, cijela turneja prožeta je obljetničkim albumom “All Is Violent, All Is Bright”.

Kako sami kažu: “Prije petnaest godina nepoznati bend iz Irske objavio je svoj drugi album “All is Violent, All is Bright”. Album je zarobio maštu svekolike mladeži i stekao bendu svjetski kult koji ga i danas prati. Naredne godine God Is an Astronaut prvi put će izvesti čitav album od početka do kraja. No, to nije sve.”

Otkad je formiran, prije 16 godina, bend se istaknuo kao jedan od vrhunskih, prvoligaških instrumentalnih skupina. Kroz svoj rad spajaju intenzivne rock instrumentale, kombinirajući eterične i emotivne zvukove, uvelike nadahnjuju dinamikom i sveprisutnim melodijama. Svaki od njihovih diskografskih izdanja (9 studijskih albuma) pruža pravo sonično putovanje.

God Is an Astronaut čine Torsten Kinsella na gitari i vokalu (piano, synths), Niels Kinsella na basu i Lloyd Hanney na bubnjevima.

Prodaja early bird ulaznica već je krenula i mogu se nabaviti do 11. listopada po cijeni od 120,00 kuna. U pretprodaji, koja traje od 12. listopada ove godine do 23. svibnja 2021. cijena iznosi 140,00 kuna, a na dan koncerta cijena se penje na 160,00kn.

Sonično putovanje u režiji God Is an Astronaut zakazano je za ponedjeljak, 24.5. u klubu Močvara, a zajedničku organizaciju potpisuju zagrebački Subsonic events i riječki Distune promotion.

Detalji:

Datum:
24. svibnja
Vrijeme:
21:00 - 23:00 CEST

Lokacija

Klub Močvara
Trnjanski nasip bb
Zagreb, 10000 Croatia (Local Name: Hrvatska)
Pogledaj na Google maps-u