Loading Događanja

« All Događanja

  • Ovaj događaj je prošao.

Ignite u Vintage Industrial Baru

31. siječnja @ 21:30 - 23:59 CET

Dugo ih nije bilo pa odlučiše zasvirat u Zagrebu. Zabilježi si 31. siječnja u kalendar i vidimo se na ovim melodičnim hardkorašima IGNITE, miljenicima svjetske i naše HC/punk/rock publike.

Ignite je osnovan 1993. godine u Orange Countyju u Kaliforniji, a ključni kotačić njegove snage i žestokog rock zvuka je Zoltán ‘Zoli’ Téglás, frontmen mađarskih korijena, čovjek čvrstih stavova, pjevač, autor i producent čija je biografija upotpunjena suradnjama sa sjajnim bendovima poput The Misfits, Motorhead i Pennywise.

Zahvaljujući svojoj angažiranosti, Ignite su tijekom karijere podržali nekoliko organizacija koje brinu za okoliš ‘Earth First’, ‘Doctors Wtihout Borders’, ‘Sea Shepherd’ i ‘Pacifik Wildlife’, a na albumu ‘A Place Called Home’ objavljenom 2000. godine obradili su sva ta za njih goruća pitanja.

Tijekom karijere, bend je izbacio brojne singlove, demo snimke i albume od kojih je svakako najistaknutiji već spomenuti ‘Our Darkest Day’ objavljen 2006. godine. Ignite broji veliki broj obožavatelja kod kuće, u Europi, ali i na ovim područjima čemu svjedoče sjajni izvještaji s koncerata održanih u Hrvatskoj i Sloveniji.

ČETVRTAK 31.01.2019. I Vrata 20:00 h I Koncert 21:30 h I Karte 70/90 kn I Prodaja VIB & Dirty Old Shop

Detalji:

Datum:
31. siječnja
Vrijeme:
21:30 - 23:59

Lokacija

Vintage Industrial Bar
Savska cesta 160
Zagreb, 10000 Croatia (Local Name: Hrvatska)
Pogledaj na Google maps-u