Loading Događanja

« All Događanja

  • Ovaj događaj je prošao.

Keops unplugged u Lisinskom

22. studenoga 2018. @ 20:00 - 23:00 CET

Bend Keops, koji je do sad objavio dva studijska albuma će vam ove jeseni pružiti jedinstveni doživljaj svojim prvim unplugged koncertom u Lisinskom. Tako ćete neke od njihov uspješnica kao što su “Od kada je otišla”, “Rat”, “Vjerujem u nas” ili “Keops” moći čuti u posve novim aranžmanima, pripremljenim upravo za ovu priliku.

Njeguju žestok zvuk po kojem su prepoznati kod svoje publike, a trenutno rade na trećem studijskom albumu, s kojim će se okrenuti još čvršćem i snažnijem zvuku koji ste već mogli čuti u najavnom singleu “Keops”. Uz to što ovaj singl okreće novu stranicu u karijeri, tu je i nova postava koju ćete moći upoznati upravo na ovom koncertu.

Podsjetimo, band Keops je svoju diskografsku karijeru započeo 2012. godine s istoimenim albumom prvijencem “Keops”, a 2016. godine objavila je i drugi studijski album pod nazivom “Lice sudbine”. Na oba albuma nalazi se nekoliko uspješnica koje su ušle u radijski eter, a i na vodeće top liste u Hrvatskoj.

Na koncertu će se bendu pridružiti i gosti iznenađenja, tako da će ovaj nastup biti prava poslastica za ljubitelje žestoke svirke u novom drugačijem ruhu.

Detalji:

Datum:
22. studenoga 2018.
Vrijeme:
20:00 - 23:00

Lokacija

Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog
Trg Stjepana Radića 4
Zagreb, 10 000 Croatia (Local Name: Hrvatska)
Pogledaj na Google maps-u